canada-quebec-flag

شرایط جدید مهاجرت به کبک کانادا اعلام شد

همانطور که پیش از این نیز اعلام شده بود، از ابتدای ماه آگوست سال 2013 تغییرات عمده ای در برنامه های مهاجرتی به کبک کانادا اعمال شده است.

 جزئیات این تغییرات به شرح زیر است:

1- لیست مشاغل جدید مورد نیاز کبک و نحوه امتیازدهی به هر رشته نیزاعلام شده است که می توانید در این صفحه مشاهده نمایید.

2- تغییراتی در میزان تسلط متقاضیان به زبان انگلیسی و فرانسه نیز داده شده است که در این صفحه می توانید ببینید.

3- ظرفیت پذیرش در هریک از برنامه های مهاجرتی نیز اعلام شده است که در جدول زیر قابل مشاهده است. لازم به یادآوری است که با کاهشی که در ظرفیت پذیرش متقاضیان اعمال شده است انتظار می رود که مدت زمان انتظار و پروسه بررسی پرونده متقاضیان نیز ماهش یابد:

ظرفیت پذیرش کبک کانادا

ظرفیت پذیرش کبک کانادا

4- تغییرات موثر بر نیروی کار دائم:
      – ظرفیت پذیرش این برنامه 20,000 پرونده خواهد بود.
      – علاوه بر این 20,000 نفر کسانی که دارای شرایط زیر میباشند نیز می توانند در این برنامه اقدام کنند:
  • افرادی که دارای پیشنهاد شغلی معتبر از کبک هستند
  • افرادی که سابقه کار موقت در کبک را دارند
  • افرادی که سابقه تحصیل در استان کبک را دارند
  • افرادی که از دانشگاههای کبک فارغ التحصیل شده اند
  • کسانی که بطور موقت در کبک اقامت دارند
      – اولویت بندی در پذیرش پرونده متقاضیان نیروی کار کبک به شرح زیر است :
  • افرادی که سابقه زندگی در کبک را دارند
  • افرادی که دارای پیشنهاد شغلی معتبر از کبک هستند
  • افرادی که بر اساس لیست مشاغل  مورد نیاز کبک واجد شرایط هستند
  • سایرین

– سطح مهارت زبان در صورتی که در این برنامه اقدام می کنید نیز تغییر کرده است:

  •  لازم است، متقاضیان به زبان فرانسه تسلط داشته باشند.  برای نمراتی که زیر B2 در سطح متوسط پیشرفته (Advanced Intermediate)باشند، امتیازی در نظر گرفته نمی شود.
  • اگر متقاضی بر اساس سابقه تحصیلی اقدام کند، باید حداقل 36 ماه سابقه تحصیل به زبان فرانسه را داشته باشد.
5- تغییرات موثر بر برنامه سرمایه گذاری:
     – ظرفیت پذیرش این برنامه همانطور که در بالا آورده شده است 1,750 پرونده است که هر کشور بیش از 1200 متقاضی نمی تواند داشته باشد.
     – متقاضیان باید پرونده خود را بین اول تا 16 آگوست 2013 ارسال کنند.
     – اگر متقاضی مهارت زبان فرانسه در حداقل سطح پیشرفته B2 داشته باشد، میتواند پرونده خود را پس از تکمیل ظرفیت ارسال کند.
     – برای بررسی پرونده متقاضی اصل باید 10,000 دلار پرداخته شود.
6- تغییرات موثر بر برنامه کارآفرینی و خود اشتغالی:
     – ظرفیت پذیرش این برنامه 500 پرونده است.
     – مهارت زبان فرانسه باید حداقل سطح پیشرفته B2 باشد.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *