prince-edward-islands-flag-504-p

مهاجرت به کانادا از طریق جزیره پرنس ادوارد

برنامه مهاجرت استانی به جزیره پرنس ادوارد به طرق مختلف امکان پذیر است :

– نیروی کار متخصص
– نیروی کار ضروری
– فارغ التحصیلان بین المللی
– اقوام نزدیک
– روش تجاری مالکیت 100%
– روش تجاری مالکیت شراکتی
– اجازه کار

برنامه های مهاجرتی اقوام نزدیک و فارغ التحصیلان بین المللی در حال حاضر بسته شده اند. اما در زیر به شرح مختصری از برنامه های مهاجرتی جزیره پرنس ادوارد می پردازیم :

روش نیروی کار متخصص:

برای اقدام در روش مهاجرتی نیروی کار متخصص، متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

– کسب حداقل 50 امتیاز از فرم ارزیابی PEI PNP
– داشتن پیشنهاد کار از جزیره پرنس ادوارد
– داشتن تحصیلات و آموزش های لازم منطبق با پیشنهاد کار اخذ شده
– تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه در صورت نیاز شغل پیشنهاد شده
– قصد اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد

روش نیروی کار ضروری:

برای اقدام در روش مهاجرتی نیروی کار ضروری، متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

– متقاضی باید در یکی از مشاغل (راننده کامیون، ارائه کننده خدمات به مشتری، کارگر، خدمات غذایی، کارگر خانه) پیشنهاد کار داشته باشد.
– حداقل 6 ماه سابقه کار برای کارفرمایی در جزیره پرنس ادوارد
– کسب حداقل 50 امتیاز از فرم ارزیابی PEI PNP
– دارا بودن حداقل چند شرط زیر :
* سن زیر 55 سال
* دارا بودن حداقل مدرک دیپلم
* حداقل 2 سال سابقه کار در 5 سال گذشته
* توانایی مصاحبه به زبان انگلیسی و یا فرانسه
* توانایی احراز یک شغل به زبان انگلیسی و یا فرانسه

روش مالکیت 100٪ تجاری :

برای اقدام در روش مهاجرتی مالکیت 100% تجاری، متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

– داشتن شرایط سنی، تحصیلات، سابقه کار، سازش پذیری و مهارت های زبانی مورد نیاز برای ایجاد و مدیریت یک کسب و کار در جزیره ی پرنس ادوارد
– ارائه کتبی جزئیات اجرای طرح و برنامه کاری خود در جزیره ی پرنس ادوارد
– امضای تعهد نامه جهت اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد
– حداقل دارایی خالص 400,000 $ کانادا
– حداقل سرمایه گذاری به مبلغ 150,000 $ کانادا جهت ایجاد یاخرید کار در این استان
– مدیریت این بیزینس به طور کامل در داخل جزیره پرنس ادوارد

روش مالکیت شراکتی:

برای اقدام در روش مهاجرتی مالکیت شراکتی، متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

– داشتن شرایط سنی، تحصیلات، سابقه کار، سازش پذیری و مهارت های زبانی مورد نیاز برای ایجاد و مدیریت یک کسب و کار در جزیره ی پرنس ادوارد
– ارائه کتبی جزئیات اجرای طرح و برنامه کاری خود در جزیره ی پرنس ادوارد
– امضای تعهد نامه جهت اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد
– حداقل دارایی خالص 400,000 $ کانادا
– حداقل سرمایه گذاری به مبلغ 150,000 $ کانادا جهت ایجاد یاخرید کار در این استان
– مبلغ 100,000 $ کانادا به عنوان ضمانت.
– بایستی حداقل یک سوم (33%) کار تحت سرپرستی شما باشد و یا این که برای مشارکت در سرمایه حداقل به میزان یک میلیون دلار کانادا سپرده گذاری نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *